Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،دکتر سید حسن عابدی جراح و فوق تخصص دستگاه گوارش و کبد گفت:نخستین عمل جراحی تومور استرومال دستگاه گوارش به همت متخصصان در بیمارستان آیت الله روحانی بابل با موفقیت انجام شد.

او افزود: تومور استرومال دستگاه گوارش (GIST) شایع‌ترین تومور‌های مزانشیمی لوله‌ی گوارش بوده و بیشتر در معده یا روده‌ی کوچک مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدی گفت:همه توده‌های خوش خیم موجود در دستگاه گوارش به طور قطع بی‌خطر نیستند و احتمال سرطان زا بودن آن در شرایط سنی مختلف افزایش یا کاهش می‌بابد.

او افزود: توده‌های خوش خیم گوارشی ۲ دسته‌اند که عبارتند از: دسته اول توده‌های Gist که معمولا در هر قسمت از دستگاه گوارش از مری تا معده قرار می‌گیرند و گروه دوم توده‌های چربی یا لیپوم و لیومیوم است که در دسته بافت‌های نرم قرار می‌گیرند.

جراح و فوق تخصص دستگاه گوارش و کبد گفت: این نوع تومور‌ها اغلب در افراد بین ۴۰ تا ۷۰ سال مشاهده شده و کودکان و افراد جوان‌تر به‌ندرت این بیماری را نشان می‌دهند. تومور‌ها می‌توانند سرطانی (بدخیم) یا غیرسرطانی (خوش‌خیم) باشند. سن ابتلای به آن بالای ۴۰ سال است و در صورت عدم تشخیص به موقع بزرگ‌تر شده و نگران کننده خواهد بود.

دکتر عابدی افزود: اگر اندازهٔ این تومور از ۲ سانتی متر بیشتر شود و غدد لنفاوی هم تحت تاثیر آن قرار بگیرد و همراه با زخم باشد در این صورت نگران کننده خواهد بود.

جراح و فوق تخصص دستگاه گوارش و کبد گفت: تودهٔ Gist در بیشتر مواقع علامت مشخصی ندارد و از طریق آندوسکوپی به طور اتفاقی مشخص می‌شود. اما علائم تشخیص آن: انسداد و بزرگ‌تر شدن توده در دستگاه گوارش ۴۰ درصد موارد احتمال خونریزی و گاهی با درد شکمی همراه است.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی بابل دستگاه گوارش سرطان معده دستگاه گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

به گزارش مهر، با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • ورود توده هوای ناپایدار در خراسان جنوبی 
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود