Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@01:56:14 GMT

علائم گوارشی ویروس کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۸۰۴۶

یک فوق تخصص گوارش به بررسی علائم گوارشی ویروس کرونا پرداخته است.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: ایرج خسرونیا درباره «علائم گوارشی کرونا»، اظهار داشت:در ابتدا فکر می‌کردیم تمام علائم کرونا فقط تنفسی است، اما بعدا مرگ ناگهانی به علت نارسایی قلب نیز بروز کرد و متوجه شدیم گرفتاری قلب نیز کمتر از مشکلات ریوی حاصل از کرونا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوق تخصص گوارش ادامه داد:ممکن است بیمار با علائم گوارشی به پزشک مراجعه کنند؛ شامل تهوع، دل درد، اسهال و بی اشتهایی که بیشترین علائم مربوط به دستگاه گوارش است.

این فوق تخصص گوارش یادآور شد: ممکن است فرد بیمار متوجه اصل بیماری کرونا نشود، اما به مرور با آزمایش لازم متوجه می‌شویم فرد بیماری کرونا دارد.

خسرونیا افزود: بنابراین هر بیماری در این دوران با علائمی شامل دل درد، اسهال، استفراغ، بی‌اشت‌هایی مراجعه کرد باید به فکر ابتلا به کرونا باشد.

وی متذکر شد: الان متوجه شدیم که کرونا از طریق مدفوع نیز ممکن است آلودگی و شیوع داشته باشد؛ بنابراین رعایت اصول بهداشتی، شستشوی دست بعد از استفاده از سرویس بهداشتی بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: مواد خوراکی بهبوددهنده و تشدیدکننده علائم افسردگی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کرونا گوارش و کبد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا گوارش و کبد علائم گوارشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور