Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-دکتر مهران بابایی، فوق تخصص گوارش، کبد و مجرای صفراوی با حضور در شبکه دو سیما درمورد بیماریهای کبدی توضیح داد.

در ادامه مهترین بخش های گفت و گوی  دکتر بابایی در مورد سیروز کبد را می خوانید.

♦بیمار های مختلف کبدی وجود دارد مثل؛ هپاتیت، کبد چرب، هپاتیت الکلی و… اما آخر همه بیماری های کبدی سیروز کبدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

♦سیروز کبدی زمانی رخ می دهد که دیگر بیماری سیر طبیعی را گذرانده و هیچ راه درمانی برای آن باقی نمانده است، تنها راه درمان بیماری سیروز کبدی پیوند کبد است.

♦در واقع سیروز کبدی خط قرمز و خط پایانی کبد است؛ کبد به جایی می رسد که بافت طبیعی به بافت غیر طبیعی رسیده است و در این مرحله پزشک نمی تواند هیچ داروی برای درمان آن تجویز کند.

♦امروزه دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که فرد بیمار به سیروز کبدی اگر ازعادات اشتباه غذایی خود دست بردارد امکان بازگشت بافت غیر طبیعی به بافت طبیعی وجود دارد؛ مثلا فردی که الکل مصرف مصرف می کند اگز آن را ترک کند ممکن است بهبود پیدا کند.

کار کبد چیست؟

♦دو عضو مهم و اصلی در بدن انسان وجود دارد که بار سموم بدن را از طریق ادرار و مدفوع تخلیه می کند، این دو عضو کلیه و کبد هستند.

♦متاسفانه اگر کبد بیمار شود تا لحظه آخر هیچ علائمی از خود نشان نمی دهد در نتیجه هر فردی باید برای اطمینان از سلامت کبدخود به آزمایش های مختلف کبدی که وجود دارد مراجعه کند.

♦این آزمایش ها باید هر 6 ماه یک بار انجام شود تا فرد به طور یقین از سلامت کامل کبدخود مطمئن شود.

خبرنیوز

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سیروز کبدی سیروز کبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!

ایتنا - شرکت اپل به کاربران آیفون هشدار داده که باید هنگام شارژ گوشی‌های هوشمند خود نکات ایمنی را رعایت کنند در غیر این صورت ممکن است آتش‌سوزی، برق گرفتگی یا آسیب جدی رخ دهد.
بر اساس جزییات منتشر شده در وبسایت پشتیبانی اپل، این شرکت فناوری از کاربران خواسته است که آیفون، آداپتور یا کابل شارژر را هرگز زیر پتو، بالش یا بدن خود قرار ندهند زیرا این کار می‌تواند باعث گرم شدن بیش از حد دستگاه و بروز حادثه شود.

اپل تاکید کرده آیفون، آداپتور و شارژر بی‌سیم خود را هنگام استفاده یا شارژ کردن در مکانی با تهویه مناسب نگه دارید. اگر آیفون شما در حال شارژ است، نباید برای مدت طولانی با بدن شما تماس داشته باشد.

این هشدار به ویژه زمانی اهمیت می‌یابد که کاربران قصد خوابیدن یا قرار گرفتن در شرایطی را دارند که نمی‌توانند افزایش دمای گوشی را متوجه شوند.

براساس توصیه‌های ایمنی اپل، کاربران باید همواره از آداپتورها و کابل‌های اصلی این شرکت برای شارژ آیفون استفاده کنند. محصولات شرکت‌های ثالث و ارزان‌قیمت ممکن است استاندارد لازم را نداشته و خطرآفرین باشند.

اپل همچنین هشدار داده است که کابل‌ها یا شارژرهای آسیب دیده یا مرطوب می‌توانند باعث آتش سوزی، برق گرفتگی، جراحت یا آسیب به گوشی یا دیگر اموال شوند.

این اقدام اپل در پی گزارش‌های متعددی درباره گرم شدن بیش از حد آیفون‌ها حین شارژ صورت گرفته است. چنین وضعیتی می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

با افزایش نگرانی‌ها درباره ایمنی محصولات فناوری، شرکت‌های بزرگ ناگزیرند دستورالعمل‌های لازم را برای استفاده ایمن از دستگاه‌های هوشمند منتشر کنند.

دیگر خبرها

  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!